Sisäympäristöjen hygieeninen turvallisuus -seminaari 22.4.2021

Miten tilasuunnittelulla, materiaalivalinnoilla, ilmanvaihdolla ja ylläpidolla voidaan vaikuttaa pandemioihin? Miksi työmaan puhtaudenhallinta on tärkeää?

Koronapandemian kokoontumisrajoitusten johdosta tilaisuus järjestetään online-lähetyksenä.

Rakennushankkeessa ja rakennuksen ylläpidossa tehdään monia valintoja, joilla on vaikutusta infektioiden leviämiseen ja torjuntaan. Rakennetun ympäristön tilaja ilmanvaihtoratkaisut, materiaalivalinnat ja ylläpito
vaikuttavat virusten ja bakteereiden kulkeutumiseen pintojen kautta ja ilmavälitteisesti.

Sisäympäristön terveellisyys ja hygieeninen turvallisuus korostuvat etenkin tiloissa, joissa on paljon ihmisiä tai ihmisiä, joilla vastustuskyky on heikentynyt tai vielä kehittymätön (sairaat, vanhukset, lapset). Ihmisten
liikkuvuuden lisääntyessä infektioiden ehkäisy ja hallinta ovat merkittäviä hyvinvointi- ja kustannustekijöitä koko yhteiskunnalle.

Rakennustieto on julkaissut RT-ohjekorttisarjan, joka käsittelee hygieniaa sisätiloissa. Ohjekorteissa käsitellään hygienian perusteita, tilasuunnittelua sekä siivousta ja huoltoa. Viime aikoina on tutkittu virusten leviämistä ilmavälitteisesti ja pintojen kautta sekä ilmanvaihdon merkitystä virusten leviämisessä. Myös puhdistuksen vaikutuksista viruksen kulkeutumiseen tiloissa sekä käytön ja olosuhteiden vaikutuksesta tuotteiden antimikrobisiin ominaisuuksiin on uutta tutkimustietoa. Puhumme myös työmaan puhtaudenhallinnan merkityksestä.

Seminaari kokoaa uusimman tutkimustiedon, alan keskeiset ohjeistukset ja parhaat käytännöt sekä tarjoaa tietoa hygienian hallintaa edistävistä teknologisista ratkaisuista ja luotaa uusia tutkimus- ja koulutushankkeita. Seminaarissa keskustellaan uusimmasta tutkimustiedosta ja sen käytäntöön soveltamisesta sekä pohditaan sisäympäristön hygienieenistä turvallisuutta osana akennushanketta ja rakennusten ylläpitoa.

Keskustelemme myös siitä, mihin kiinteistöjen omistuksessa, ylläpidossa ja rakennushankkeissa tulemme sisäympäristöjen hygieenisessä turvallisuudessa kiinnittämään aikaisempaa enemmän huomiota tulevaisuudessa.

Seminaari on tarkoitettu kiinteistöjen omistajille, kunnallisille ja yksityisille tilaajille, rakennuttajille, pääsuunnittelijoille, rakennussuunnittelijoille ja talotekniikkasuunnittelijoille sekä ylläpidosta vastaaville henkilöille. Seminaari on hyödyllinen myös alan oppilaitosten opettajille.

Hinta

Tilaisuuden hinta 215 EUR + alv. Varaa päivä kalenteriin ja ilmoittaudu mukaan tämän ajankohtaisen asian äärelle! Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantai 16.4.2021. Peruuttamatta jätetyistä poisjäänneistä veloitamme koko seminaarin hinnan. Voit myös lähettää toisen henkilön tilallesi esteen sattuessa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tästä linkistä

Ohjelma

Lataa ohjelma tästä

Jaa tämä sivu

Facebook Instagram Twitter

News FIN

Twitter Feed FIN

Facebook Feed FIN

LinkedIn FIN